vardag

vardag

Vardag

.

dokumentär och quesadillas

NovemberPosted by erika Sun, November 15, 2009 16:34:10

Det blev ingen utdelning av fikakorten i går, lördag. Det visade sig att vi varit lite för ivriga och att caféet inte hunnit med. Krävs ju lite förberedelser och ett stort lager cookies. Men nästa lördag då smäller det. Det är då man ska köpa skor i Flanör!

Efter jobbet hade jag tv:n på som sällskap en stund innan J kom hem. Då gick dokumentären ”The Mermaid girl”, om åttaåriga Shilo, och det var hemskt gripande. En av världens mest ovanliga missbildningar är sirenomelia eller sjöjungfrufenomenet. Det innebär i princip att man har två ben, men att de är helt hopväxta ner till fötterna som också de kan sitta ihop mer eller mindre. Vanligtvis brukar man försöka operera isär benen men det hade inte kunnat genomföras på flickan i dokumentären dels för att blodådrorna var som ett nystan nere vid fötterna och dels pga njurkrångel. Hon kunde inte gå (förstås) men hon lärde sig simma i dokumentären… Jag blev så imponerad av henne, hon var en riktig tuffing. ”Jag kan bli vad jag vill, det finns så mycket.. kanske prinsessa eller lärare”. Underbar attityd.

Vid sjutiden kom A och O. Vi åt mysmat och kikade på körslaget. Damn, att de kom tvåa, vår kära kör. Mysmat blir det mer av inom kort, ska åka ut på Eskön när J slutar jobba.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by http://uniquerebelism.blogg.se Wed, December 02, 2009 22:04:31

... snygg bild föressten! skulle oxå vilja kunna såna där läckra effekter i photoshop! du känner inte till nån bra kurs i det ?! The Mermaid Girl verkar intressant och väldigt sorglig, stackars tjej! visste inte att det fanns nåt som kallades sjöjungfru fenomenet- så nu har jag lärt mig nåt nytt!

Posted by http://uniquerebelism.blogg.se Wed, December 02, 2009 21:59:05

Hej! Ja, visst är det! Får du resten av albumet att funka på Spotify?
Jag har fortfarande inte vaccinerat mig, kanske provar igen imorn.. Det var ju så dåligt arrangerat, värsta kaoset! Hur gick det för dig med vaccineringen?
Ahaaa, är det i helgen man ska köpa skoooor?! får man en kaka och kaffe då? =)
Jag har ju inte bestämt mig för vilka vinterskor jag ska köpa än... Fortfarande lite osäker på om de där Dr. Martens var för killar/tjejer/både och... :P