vardag

vardag

Vardag

.

Huspromenad och presentkort

NovemberPosted by erika Thu, November 12, 2009 22:40:12

Jodå, som vi har letat. Nu har vi stillat vårt habegär för en stund, nu står en vit underbar soffa från 40-talet i vårt vardagsrum. Yes! (bild kommer senare) Tyvärr är inte J lika förtjust som jag (ännu), det är nämligen knas med en fjäder i mittensitsen som gör sittandet allmänt obekvämt vilket inte jag känner alls, har väl en stjärt av stål eller nåt.

Just nu är jag extra glad, dels för soffan och för att J precis pratade med sin syster som berättade att de börjat leta lägenhet här! Jag kommer inte kunna låta bli att hjälpa till, har ju några års erfarenhet av runtklickande på fastighetshemsidor.. Hursomhelst kul att ha dem lite närmre.

Har även varit ut på en inspirerande promenad idag. Idag hamnade vi i söders villaområde. När vi väl kommer ut på promenader, jag och J, blir det ofta runt i någon mysig stadsdel som villastan eller gamla gefle. Där brukar vi strosa runt och kika på alla fina hus som finns i de mest galna och vackra konstellationer. Perfekt att ha allt är så nära, bara att gå runt knuten om man saknar inspiration. Hu så enkelt. Jag älskar att titta på hus.

Jag har gjort små presentkort till Berglövs som ska delas ut under lördagen. De som köper skor får kaffe och en cookie på Coffelounge intill. Trevligt påhitt tycker jag!

Kom och köp en sko vettja!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Fri, November 13, 2009 16:46:36

ÄNDRADE PLANER! de blir inte förrän nästa lördag!

Posted by Anna Thu, November 12, 2009 22:57:31

Har ni nå snygga skor då ? :P