vardag

vardag

Vardag

.

Telefonförsälj och lur

NovemberPosted by erika Thu, November 12, 2009 22:14:38

Idag har jag blivit uppringd av en kille på vattenfall för tredje gången, jag brukar antingen snabbt avfärda telefonförsäljare eller driva med dem, men den här killen kändes som en gammal vän. Jag kunde inte avfärda och absolut inte driva med honom.. Vi snackade dessutom ganska länge och jag frågade om ALLT och var en riktigt velig och jobbig kund (skulle jag själv ha tyckt) men han va sjukt proffsig. Jag försökte diska och koka kaffe under sista samtalet och var till och med på väg att fråga honom hur många koppar kaffe jag borde koka till två personer…. Glida ifrån ämnet? Ja. Han blev en vän i telefonen.

Jag kan ha ganska roligt med telefonförsäljare, en gång ringde en kvinnlig försäljare som ville sälja kalsonger till J. (har avfärdat dessa ett antal gånger och vill inte ha några kalsongprenumerationer)
Jag förklarade att J inte var hemma och NEJ TACK liksom.

- Ja men då kanske du vet vad han har för kalsongstorlek, för vi vill skicka ett par märkeskalsonger av finaste kvalitet utan kostnad.

- Jaha, gäller detta kalsonger svarade jag, men vi är naturalister förstår du, så han använder inte kalsonger.

- Men då ser du, då skickar vi har ett par strumpor istället! I finaste kvalitet med förstärkning i tå och häl. Storlek?

- Stl 46, svarade jag.

- Ja, men då har jag ett par här som kommer passa perfekt på hans små tossingar! (Ja, hon sa så!) Då är det bara för er att klicka er in på vår hemsida och avbeställa om han inte vill ha fler strumpor skickade till sig. För ni har väl internet?

- Nä, tyvärr..

- Men telefon har ni märker jag i alla fall! Slå då bara en signal och avbeställ.

- Ja, jo, telefon har vi, men vi har en sån där spärr att vi bara kan ta emot samtal, inte ringa några ut, svarar jag. Varpå kvinnan i andra änden börjar låta irriterad.

- MEN PENNA OCH PAPPER HAR NI VÄL I ALLA FALL?

- Nej, du förstår (svarar jag med min lugnaste röst) vi är analfabeter båda två och kan varken läsa eller skriva.

Kvinnan mumlar mellan tänderna:

- Kanske skulle gått i skolan lite mer då.

- Va sa du? (skratt, sa hon verkligen så!?)

- Nej det var inget, ha en fortsatt trevlig dag. TACK OCH HEJ

- Tack och hej! (helnöjd)

Jag brukar vanligtvis hålla mig till sanningen men i det här fallet kan man säga att jag provade ett annat sätt att säga nej på. Plus att jag satte prov på deras tillgänglighet och den visades ju tydligt vara bristfällig. Företaget kan helt enkelt inte sälja till analfabeter utan internet och telefon. Dålig stil..


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Thu, November 12, 2009 23:00:17

Haha fyfan va bra ! Snacka om att hon lär ha varit arg när ni la på :P

Posted by Vampyren Thu, November 12, 2009 22:48:05

HAHAHA! Skitbra ^^ Lycka till med bloggandet /Adam