vardag

vardag

Vardag

.

Logga, Herman och planer

NovemberPosted by erika Thu, November 05, 2009 16:04:29

Hade en del planer för den här dagen, min lediga torsdag. Som vanligt har jag planerat in FÖR mycket. Både borde göra, och vill göra-saker. Borde diska, skruva upp saker på väggen, gå ner på nian och lämna tillbaka en skjorta som jag köpte i förrgår osv. Nu sitter jag här och gör saker som jag vill göra men inte det som jag hade tänkt. Jag har så många idéer, vill så mycket, hur ska man hinna allt på ett liv? Får se till att bli riktigt gammal och riktigt frisk därtill.

Har åtminstone diskat litegrann, tar resten sen för nu håller jag på att göra en logga. Grafiskt tycker jag om. Här är jag förlorad, kan sitta i timmar och glömma bort saker som lunch och middag. Jag som är Skalman själv. Men håller jag på med sånt här är mat&sovklockan på evig snooze...

Sen blir det dusch, och matlagning tills J kommer hem. Då ska vi snabbt som attan äta och åka ut till A & O. Där bjuds det på hembakt, men inte vilket hembakt som helst, det blir HERMAN, surdegskaka. Har inte ätit Herman på år och dar, sen i mellanstadiet närmare gissat. Men OJ va gott de var så kvällens fika ses fram emot med råge.