vardag

vardag

Vardag

.

Glädje och mitt i ingenstans

AugustiPosted by erika Fri, August 20, 2010 11:13:44

Ibland är livet bara så härligt. När man känner sig sådär oförklarligt glad, när en pockande glädjekänsla infinner sig i kroppen som man inte riktigt kan sätta fingret på. Då mår jag bra.
Idag är en sån dag. Det kan i och för sig, vid närmare eftertanke, bero på att jag haft en underbar morgon och att jag direkt efter jobbet kommer att bege mig, tillsammans med någon jag tycker om, till en av mina favoritplatser på denna jord. Närmare bestämt Bössbo. En fäbod mitt i djupaste ingenstans med Rotälven på ena sidan och Lövåsbäckens galna vattenfall på andra och utan underdrift kanske alla världens mygg och knott. Där dricker man källvatten – det fräschaste, iskallaste och mest törstsläckande som finns. Man går på dass, tittar på kor, går på promenad och vid vissa tillbud; trillar i bäcken. UNDERBART!

Här om dagen hade jag, av en lustig anledning som kallas matlagning, en hög med disk i mitt kära lilla kök. Som så lätt är, när måsten inträffar, tar jag och gör något helt annat. Den här gången blev det fotografering. Jag skulle behöva en riktig kamera, en riktig dator (mac) och lite mer måsten så att fler kreativ-moments fick plats i min vardag. En spark i arslet skulle också sitta på sin plats med alla idéer som finns i mitt huvud, vissa bara lösa idéer och vissa färdiga, helt genomförbara, som bara väntar på att jag ska förverkliga dem. En kollega, en musa, vemsomhelst med blåslampa som kan trigga mig att genomföra alla idéer är välkommen att starta ett mycket framgångsrikt företag med mig! Behöver börja nu om allt ska hinnas med på ett liv. Ett lyft i kragen, några armbågar och lite jävlar anamma så..